Babička Libereckého kraje 2024 a Oslava Mezinárodního dne seniorů.

Šestý ročník krajského kola Babička Libereckého kraje a Oslava Mezinárodního dne seniorů se bude konat 10. září 2024 od 14:00 hodin v sále Kulturního centra VRATISLAVICE 101010 ve Vratislavicích nad Nisou.

Babička Libereckého kraje je zábavná soutěž se zajímavým doprovodným programem, které se každoročně zúčastňují seniorky s trvalým bydlištěm v Libereckém kraji. Soutěž pořádá Krajská rada seniorů Libereckého kraje. I v letošním ročníku je zvána široká veřejnost, která se může akce zúčastnit a užít si zábavné odpoledne ve společnosti soutěžících s hudebním doprovodem. Vstup je zdarma, akce je určena pro širokou veřejnost a diváci nejsou omezeni věkem.

Na zábavnou soutěž Babička Libereckého kraje naváže od 16:00 Oslava Mezinárodního dne seniorů. Krajská rada seniorů Libereckého kraje ve spolupráci s Libereckým krajem připravila pro seniory společenské odpoledne plné zábavy, muziky a příležitosti si zatancovat. K tanci a poslechu zahraje živá hudba.

Akci pořádá Krajská rada seniorů Libereckého kraje za finanční podpory Libereckého kraje.

 

Soutěž v Mölkky

Ve čtvrtek 12. září 2024 se v Lomnici nad Popelkou ve školní sportovní hale uskutečnil I. ročník soutěž dvojic v Mölkky jako součást Aktivního září. Přihlášeno bylo celkem 9 dvojic, které…

7. celostátní hry sportovní hry seniorů

Ve dnech 11. - 13. 7. 2024 uskutečnily v Liberci již 7. celostátní hry sportovní hry seniorů s mezinárodní účastí. Her se tentokrát účastnilo 18 týmů - vítězové 13…

O nás

Krajská rada seniorů Libereckého kraje se zaměřuje na všechny oblasti spojené s ochranou seniorů. Našim cílem je spolupracovat při koncipování mezigeneračních vztahů, dialogu, tolerance a aktivizace starší generace.

Kontaktujte nás

Mlýnská 611/35,
Liberec IV-Perštýn,
460 01 Liberec

IČ: 04450515
Datová schránka: tm9kvze

© 2022 Krajská rada seniorů Libereckého kraje