Oslava Mezinárodního dne seniorů a Babička Libereckého kraje 2022

Čtvrtý ročník zábavné soutěže Babička Libereckého kraje se bude konat 5. října 2022 od 12:00 v Liberci ve velkém sále Kulturního a společenského centra Lidové sady Liberec.

Babička Libereckého kraje je zábavná soutěž se zajímavým doprovodným programem, které se mohou zúčastnit babičky s trvalým bydlištěm v Libereckém kraji.

Soutěž pořádá Krajská rada seniorů Libereckého kraje. I v letošním ročníku se může divácky zúčastnit široká veřejnost a užít si zábavné odpoledne ve společnosti soutěžících s hudebním doprovodem.

Vstup je zdarma, akce je určena pro širokou veřejnost a diváci nejsou omezeni věkem.

Přihlášku do soutěže najdete zde.

Po skončení soutěže Babička Libereckého kraje budou pokračovat od 16:00 Oslavy Mezinárodního dne seniorů rovněž ve velkém sále Kulturního a společenského centra Lidové sady Liberec.

Krajská rada seniorů Libereckého kraje ve spolupráci s Libereckým krajem připravila pro seniory společenské odpoledne plné zábavy a muziky.

K tanci a poslechu zahraje živá hudba.

Oslavy mezinárodního dne seniorů

Babička Libereckého kraje 2024

Vyhlašujeme další kolo soutěže Babička roku 2024 Libereckého kraje. Bližší informace o soutěži včetně přihlášky najdete v rubrice Babička roku  

O nás

Krajská rada seniorů Libereckého kraje se zaměřuje na všechny oblasti spojené s ochranou seniorů. Našim cílem je spolupracovat při koncipování mezigeneračních vztahů, dialogu, tolerance a aktivizace starší generace.

Kontaktujte nás

Mlýnská 611/35,
Liberec IV-Perštýn,
460 01 Liberec

IČ: 04450515
Datová schránka: tm9kvze

© 2022 Krajská rada seniorů Libereckého kraje