Oblastní kolo Babičky 2023 – Turnov

Páté oblastní kolo soutěže Babička Libereckého kraje se uskutečnilo 8. června 2023 v Klubu aktivních seniorů v Turnově.

Soutěže se zúčastnilo 6 soutěžících. Dvě turnovské zástupkyně se představily, jako čtecí babičky. Z Jilemnice do Turnova přijely 4 dámy, které předvedly své mimořádné dovednosti přítomní mohli shlédnout úžasný patchwork, keramiku, šité výrobky, fotografické práce, malované obrazy i kameny. Nejstarší z účastnic předvedla své dovednosti v hraní na housle.

Kulturní vložku zajistilo flétnové trio z LŠU a rovněž si všichni účastníci společně zazpívali pár písniček za doprovodu houslí.
Porota měla velmi těžkou volbu, výkony 4 účastnic byly mimořádně vyrovnané. Na závěr porota rozhodla, že v tomto oblastním kole vyhlásí pouze zlatou babičku, kterou se stala Jaroslava Jeriová.

 

 

Babička Libereckého kraje 2024

Vyhlašujeme další kolo soutěže Babička roku 2024 Libereckého kraje. Bližší informace o soutěži včetně přihlášky najdete v rubrice Babička roku  

O nás

Krajská rada seniorů Libereckého kraje se zaměřuje na všechny oblasti spojené s ochranou seniorů. Našim cílem je spolupracovat při koncipování mezigeneračních vztahů, dialogu, tolerance a aktivizace starší generace.

Kontaktujte nás

Mlýnská 611/35,
Liberec IV-Perštýn,
460 01 Liberec

IČ: 04450515
Datová schránka: tm9kvze

© 2022 Krajská rada seniorů Libereckého kraje